joi, 1 decembrie 2011

Vedetele in copilarie


Toata lumea isi schimba infatisarea odata cu trecerea timpului, lucru care s-a intamplat si cu starurile din ziua de azi. Chiar daca ne maturizam, unele trasaturi ale fetei ar trebuie sa se pastreze pe fata noastra, insa pot spune ca unele vedete sunt de nerecunoscut.
Pe vremea cand au fost facutToata lumea isi schimba infatisarea odata cu trecerea timpului, lucru care s-a intamplat si cu starurile din ziua de azi. Chiar daca ne maturizam, unele trasaturi ale fetei ar trebuie sa se pastreze pe fata noastra, insa pot spune ca unele vedete sunt de nerecunoscut.
Pe vremea cand au fost facute aceste poze multe dintre vedete nici macar nu visau la celebritatea de care au parte astazi, celebritate care le-a ajutat cu siguranta pentru a-si imbunatati infatisarea.
In fiecare zi vedem diferite vedete la tv, in reviste sau pe internet. Astazi fiecare are un model din randul vedetelor, o persoana inteligenta, amuzanta, puternica si cu siguranta frumoasa. Cu totii le stim asa cum sunt ele astazi, dar oare cum aratau vedetele in copilarie?
Pentru a va raspunde la aceasta curiozitate, m-am documentat si astazi o sa va prezint cateva staruri, asa cum aratau ele acum ceva timp.
Natalie Portman, nascuta in Israel in iunie 1981, este o cunoscuta actrita nominalizata de mai multe ori pentru Premiile Oscar. Sunt sigura ca ati vazut-o in filme precum Black Swan, No Strings Attached sau Your Highness. Cariera sa este una reusita, primul film in care eu am vazut-o a fost Mathilda. Iata cum arata ea pe atunci:
natalie portman
O alta actrita si cantareata faimoasa este Jennifer Lopez. Pana in ziua de azi, la varsta de 42 de ani, Jennifer a jucat in mai multe filme insa cel mai cunoscut este Selena si a debutat cu nenumarate melodii, devenind foarte repede un sex simbol. Iata cum arata in copilarie starul:
jennifer lopez
Sunt sigura ca nu v-ati fi dat seana ca e ea, trecerea timpului a ajutat la imbunatatirea imaginii in cazul cantaretei.
Un alt sex simbol in randul tinerilor este Beyonce, o cunoscuta cantareata ce a debutat in trupa Girl’s Tyme, continuand cu Destiny’s Child , urmand mai apoi sa se lanseze solo. Cantareata arata foarte bine astazi si este foarte apreciata ca artist, dar iata cum arata ea acum ceva timp:
beyonce
Chiar si atunci cand era copil Beyonce avea acelasi zambet molipsitor si inconfundabil.
Brad Pitt este unul dintre cei mai faimosi barbati din lume, fiind cunoscut pentru frumusetea dar si talentul sau. Sunt convinsa ca toata lumea a auzit de numele sau, insa stie toata lumea cum arata el in copilarie?
brad pitt
Ce zici, l-ai fi recunoscut? Eu nu!
Oricat de cunoscut ar fi Brad Pitt, nici urmatorul actor nu se lasa mai prejos. Cine poate recunoaste urmatorul personaj?
vedete in copilarie
Poate unii si-au dat seama cine e, poate unii nu…Este vorba de faimosul protagonist al filmului Titanic, Leonardo DiCaprio. Ochii sai albastri sunt inconfundabili!
Vom reveni la sexul feminin si vom vedea cum arata Angelina Jolie cand era mica:
vedete in copilarie
Odata nu trecerea timpului, parca incepe sa semene cu femeia frumoasa care este astazi, insa pot spune ca in primele poze este de nerecunoscut, poate doar buzele mentin legatura intre trecut si prezent.
Acestea sunt fotografiile vedetelor alaturi de care am calatorit astazi in trecut, care ne sunt modele in prezent si care ne vor lipsi in viitor.
Articol scris de mine pentru site-ul Mayra!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu